- پورتال فرمانداری ویژه شهرستان مرند - http://main.fmarand.ir -

توصیه های دامپزشکی برای کنترل و پیشگیری بهتر از بیماری تب کریمه کنگو

Posted By admin On خرداد ۲۱, ۱۳۹۶ @ ۱۲:۲۹ ٫ب٫ظ In اخبار,اخبار ادارات,اخبار ویژه | No Comments

به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان ویژه مرند ، با توجه به اعلام رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مبنی بر مهار و کنترل بیماری تب کریمه ، در راستای کنترل و پیشگیری از بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو  در جمعیت انسانی و پیشگیری از سایر بیماریها ی منتقله از دام به انسان و در جهت ارتقا سطح بهداشت عموم جامعه طرح خنک سازی لاشه های استحصالی و نگهداری لاشه ها به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه کشتارگاه دام مرند انجام می گیرد .

دکتر رضامندی بیان داشت: با توجه به بروز مواردی از بیماری تب کریمه کنگو  در سطح کشور توصیه می شود شهروندان محترم گوشت قرمز را از فروشگاه های مجاز تهیه نموده و در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و تگ نصب شده بر روی لاشه دقت نمایند .

دکتر رضامندی با بیان توصیه های لازم دامپزشکی در خصوص بیماری تب کریمه کنگو اظهار داشت: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری تب دار خونریزی دهنده مشترک بین انسان و دام می باشد و عامل بیماری به نام  نایروویروس بوده که توسط کنه هیا لوما منتقل می شود .

وی با اشاره به توصیه های لازم بهداشتی بیان داشت: از خرید دام و کشتار آن در منزل، معابر عمومی و… به جد خودداری نمایند .

وی گفت: گوشت قرمز را فروشگاه های معتبر تهیه نموده و از خرید گوشت قرمز و محصولات دامی مورد نیاز از فروشندگان دوره گرد و منابع غیر مجاز جدا خودداری نمایند .

توصیه های لازم دامپزشکی به شرح می باشد :

۱ در هنگام خرید گوشت قرمز ، به مهر دامپزشکی و تگ نصب شده بر روی لاشه دقت فرمائید .

۲بدون استفاده از وسایل حفاظتی از تماس با لاشه ، احشا ، خون و ترشحات دام خودداری نمائید .

۳ گوشت قرمز را حتما به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید .

۴ پس از تماس با گوشت  و امعا و احشای دام حتما دستها را با آب و صابون بشوئید .

۵ جگر دام تازه ذبح شده را قبل از مصرف به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس به خوبی پخته و مصرف نمائید .

۶ از رستورانهایی که با گوشت تازه ذبح شده کباب طبخ می کنند ، خرید نکنند .

۷ به دامداران توصیه می شود از دست زدن به کنه ها و له کردن آنها با دست خودداری نمایند .

۸ دامداران نسبت به ضد عفونی و سمپاشی اماکن دامی و دام های خود اقدام نمایند .


Article printed from پورتال فرمانداری ویژه شهرستان مرند: http://main.fmarand.ir

URL to article: http://main.fmarand.ir/?p=11834

Copyright © 2014 پورتال فرمانداری ویژه شهرستان مرند. All rights reserved.